Conny Dyrenäs ny vd för Gebwell Sverige Ab

Finska Gebwells svenska dotterbolag Gebwell Sverige Ab får ny vd. Conny Dyrenäs har valts till ny vd för dotterbolaget, som specialiserar sig på miljövänliga och energieffektiva lösningar för uppvärmning och nedkylning i fastigheter. Dyrenäs har redan tillträtt.

Hans företrädare Janne Rahunen kommer i fortsättningen att leda koncernen Gebwell Group. Han är även vd för det finska bolaget. Styrelsen valde Conny Dyrenäs till ny vd i Sverige på sitt möte den 10 juni. Han tillträdde den 14 juni 2021.

– Vi har som syfte att utöka vår position på den svenska marknaden. Hela Gebwell Group är inriktad på stark internationell tillväxt, och i det sammanhanget är en utvidgning i Sverige av stor betydelse. Dyrenäs kommer att svara för en mer målinriktad utveckling av den regionala försäljningen och de regionala funktionerna. Som erfaren vd är han synnerligen kvalificerad för uppgiften, säger Janne Rahunen, vd för Gebwell Group.

Dyrenäs var tidigare vd för Gunnar Karlsen Rör Ab, Skandinaviens ledande tekniska entreprenör och servicepartner.

– Jag är väldigt glad att få möjligheten att arbeta för Gebwell. Det är ett företag inom energisegmentet som erbjuder innovativa lösningar för framtida behov, det passar väl med mina egna värderingar och tankar om den globala energisituationen vi står inför. Jag ser fram emot att, tillsammans med övriga i teamet, bidra till att uppfylla Gebwells framtida planer och mål., säger Dyrenäs.

Gebwell har varit verksamma i Sverige sedan 2015 och består idag av 8 personner med huvudkontor i Stockholm och personal i Göteborg, Uddevalla och Uppsala.

Mer information:
vd (Gebwell Group)
Janne Rahunen
janne.rahunen@gebwell.fi
Tel: +358 400 897 786

vd (Gebwell Sverige AB)
Conny Dyrenäs
conny.dyrenas@gebwell.se
Tel: +46 733 141919