Om företaget

Våra rötter finns i Leppävirta, Norra Savolax.

Här i den finska värmehuvudstaden är vi specialiserade på
miljövänliga och energieffektiva värme- och kyllösningar för fastigheter.

 

 

 

Gebwell_3N9A8784_Fullres
Gebwell AB

Företaget från Leppävirta

Vårt huvudkontor och produktionsanläggningar ligger i Leppävirta. Företagets huvudkontor finns inom företagets administration, försäljning, inköp och produktutveckling.

Utöver Leppävirta har vi försäljningskontor i Tammerfors och Vanda. Gebwell AB har dotterbolag i Sverige, Gebwell Sverige AB, och i Polen, Gebwell Sp. z o.o. Hösten 2021 har Gebwell Group 269 anställda. Gebwell Groups omsättning 2020 var 35,8 miljoner euro.

Det finns ett brett utbud av VVS-entreprenörer som säljer och installerar vår utrustning över hela Norden, och vi söker hela tiden efter nya samarbetspartners.

Gebwell_3N9A9323_Fullres
Produktion

Egen produktion i moderna produktionsanläggningar

Vi tillverkar och säljer utrustning avsedd för anslutning till fjärrvärme och utnyttjande av geotermisk energi. Vi tillverkar även Pivaset brandsläckningsprodukter.

Alla våra produkter designas och tillverkas i Leppävirta i våra moderna 20 000 kvadratmeter stora produktionsanläggningar. Bergvärmepumpar, ackumulatortankar, fjärrvärmecentraler och brandposter färdigställs på ett flexibelt och högkvalitativt sätt av professionell personal.

Gebwell_3N9A9483_2000px
R&D

Egen produktutveckling

Gebwell Oys egen designavdelning etablerades 2008 i samband med starten av den egna utrustningstillverkningen. Vår erfarna och professionella designpersonal tar hand om produkternas höga kvalitet och kontinuerlig produktutveckling.

Förutom driftsäkerhet är målet för vår produktutveckling enkel installation och användning av utrustningen. Vi har utvecklat flera innovationer för att påskynda och underlätta installationen av utrustning.

Läs mer

Letar du efter en partner för att implementera renare uppvärmning?